Startsida / Inlägg

Roddick: ”Det är extremt just nu”

av Henrik Ståhl

Forne världsettan Andy Roddick känner sig inte rättvist behandlad av tyckare, åskådare och fans. Amerikanen, som vunnit titlar i både Eastbourne och Atlanta den här sommaren, blev pulvriserad av världstvåan Novak Djokovic i går – och Roddick kan inte förklara sin ojämnhet.

– Det känns extremt runt mig just nu. Om jag vinner så är det som om det vore karriärens höjdpunkt. Och om jag sedan förlorar en match så är det typ ”vi borde ta honom ut på ett fält och skjuta honom i huvudet”, säger 21-rankade amerikanen med ett skratt.

– Jag tror att det är varken eller. De senaste fyra-fem veckorna har jag spelat min bästa tennis den här säsongen. Nu ska jag bara försöka glömma det här och komma tillbaka till US Open-serien.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB